HomeGames ArenaRail Nation de la Travian Games devine disponibil jucatorilor din Romania

Rail Nation de la Travian Games devine disponibil jucatorilor din Romania

Trenurile au fascinat întotdeauna oamenii, milioane de entuziaști își dedică timpul liber acestui subiect, urmărind tot ce are legătură cu căile ferate, locomotivele și traseele pe care le străbat. Tematica este tratată de jocuri clasice și pe calculator sau de emisiuni TV, însă până acum nici un joc online nu a abordat acest domeniu captivant. Travian Games și subsidiara Bright Future (Miramagia, FIFA Manager 14) au ridicat mănușa. Așadar, cazanul e încins și jocul gratuit Rail Nation este pregătit să pornească din stație în prima călătorie open beta!

TGRailnationScreenshotTrainStation

Peste 500.000 de fani ale căilor ferate sunt deja în competiție pe servere din Germania, Rusia, Franța, Italia, Turcia, Grecia, Spania, Portugalia, Anglia, Olanda, Polonia, Ucraina și țările nordice. De acum încolo împătimiții români ai trenurilor pot participa la Rail Nation și în limba română, jocul fiind complet localizat.

Cei interesați se pot înregistra pentru open beta aici și pot urca la bordul puternicelor lor locomotive cu aburi sau electrice. De asemenea, pagina de Facebook aduce fanilor informații regulate și update-urile necesare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep