HomeFeaturedFocusRecomandare: Battery Wallpaper live

Recomandare: Battery Wallpaper live

image

A trecut ceva vreme de când nu am v-am mai făcut nicio recomandare de aplicație pentru Android. Mă revanșez cu Battery Wallpaper, o aplicație făcută de OlliG de pe XDA prin care puteți să vedeți în timp real nivelul bateriei sub forma unui grafic afișat pe fundalul ecranului Android. Nu e vorba de un widget ci de un wallpaper care se schimbă în funcție de cum se modifică și nivelul bateriei.

După cum vedeți în imaginea de mai sus, nivelul bateriei e prezentat sub forma unui ceas în mai multe stiluri. Ce mai știe să facă aplicația este să schimbe culoarea wallpaper-ului în funcție de nivelul bateriei sau dacă nu vă încântă ideea, să alegeți voi o imagine standard.

Alte chestii faine: 12 stiluri pentru ceas, animații de fundal când smartphone-ul se încarcă. Și creatorul ei spune că nu are impact semnificativ în ceea ce privește consumul de energie. Mai multe detalii găsiți pe XDA Developers.

Puteți descărca apk-ul de aici: android_BatteryWallpaper_V1.0_Beta13.apk[Click for QR Code]

UPDATE: BatteryWallpaper se poate descărca direct din Google Play Store urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Salut,

    Link-ul pentru apk nu este valid. Cred ca developer-ul a sters fisierul pentru ca acum aplicatia este disponibila si in playstore.

    Cele bune!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep