HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S5 Zoom isi “scurge” specificatiile

Samsung Galaxy S5 Zoom isi “scurge” specificatiile

Chiar mă gândeam cu puțină vreme în urmă dacă Samsung Galaxy S5 se va bucura de toate derivatele care l-au înconjurat pe fratele său mai mic, Galaxy S4 și care, probabil, au încercat să îl ajute pe acesta să prezinte o cifră cât mai frumoasă de vânzări departamentului de PR și indirect consumatorilor, donându-și docil cifrele lor. Zoom, Active și alte drăcovenii de genul acesta, tot Samsung Galaxy S4 sunt la origine, nu?

Ei bine, tocmai ca să nu mâ gândesc foarte mult la acest subiect, iată că apar primele zvonulețe despre derivatul cu abilități de fotograf, Galaxy S5 Zoom. Care, conform datelor care au fost scăpate de baza de date GFXBench, va propune un display de 4,8 inchi și 720p, 2 GB memorie RAM, un procesor Exynos hexa-core de 1,3 GHz (cu două nuclee tactate la 1,7 GHz) și o cameră foto de 19 megapixeli. Amatorii de fotografii cu telefonul au aproape toate motivele să fie fericiți. Un singur minus văd eu, din perspectiva acestora. Daca îți place la modul serios să faci poze cu telefonul, tre să tragi și vreo două-trei selfies. Clar! Și cu toate că ai ditamai camera pe telefon, frontala are doar 2 megapixeli! Of, of!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. Degeaba se chinuie ei sa “inoveze” … Nokia cu 1020 la facut pe S4 zoom de tot raharul . Cum am mai zis , rămân la opțiunea ca Samsung ar trebui sa ramana la construcția de componente ca n-au inteligenta necesara pt produsul finit. Dacă nu mai au ce copia de la Apple , ca de knd nu mai e S.J. si ăia sunt varză, au început sa copie vechile modele ( ex. S5 e 90% S4 si tot asa… Complimente pentru site si stiri .

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep