HomeFeaturedFocusWello, carcasa de iPhone care te analizeaza medical

Wello, carcasa de iPhone care te analizeaza medical

De obicei sunt destul de greu de impresionat de o carcasă de smartphone, ba chiar unele mi s-au părut făcute parcă în bătaie de joc. Probabil că vă mai amintiți de chiloțeii sau blănița pentru smartphone. De această dată însă, chiar văd o utilitate în Wello, o carcasă de iPhone cu dimensiuni deloc deranjante, capabilă să “citească” pulsul, tensiunea, temperatura, nivelul de oxigen din sânge și chiar să redea pe ecranul telefonului electrocardiograma utilizatorului.

Mai mult, cu ajutorul unei extensii în care se poate sufla, se pot afla și informații despre plămânii celui suspus la toate aceste mini-analize. Partea frumoasă legată de acest device, în care s-au investit peste doi ani de cercetări, este că va fi disponibil în peste 35 de țări din toată lumea, la un preț de aproximativ 200 de dolari (probabil pentru Statele Unite), pentru toți posesorii de iPhone 4s, 5 sau 5s.

Mai trebuie precizat că cei care s-au ocupat cu dezvoltarea acestui proiect promit că noi funcționalități din domeniul medicinei (ca de exemplu un glucometru) vor putea fi adăugate. Nu are cum să îți placă Wello, mai ales dacă ești adeptul folosirii cât mai avansate a tehnologiei în medicină.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep