HomeFeaturedFocusHTC One (M8) prezentat oficial in Romania. De maine se gaseste in...

HTC One (M8) prezentat oficial in Romania. De maine se gaseste in magazinele de la noi

image

HTC a prezentat astă seară noul model One M8 și în România și a anunțat că de mâine va putea fi achiziționat din magazinele operatorilor de telecomunicații Orange România, Vodafone România și Cosmote România și ale retailerilor, în variantele de culoare Gunmetal Gray și Glacial Silver.

Mihai Nodea, country manager pentru HTC în România și Moldova:

„Suntem încântați să lansăm noul HTC One® (M8) în România și să-l aducem în premieră în rețelele operatorilor de telecomunicații și în oferta partenerilor locali distribuitori de tehnologie din prima zi de la lansare. Succesorul celui mai bun smartphone din lume ridică ștacheta și revoluționează prin designul impresionant, atât la interior, cât și la exterior, oferind o experiență smartphone inegalabilă pe care utilizatorii au oportunitatea să o încerce în cel mai scurt timp”.

Reamintim că noul HTC One (M8) este dotat cu un procesor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801, are conectivitate 4G LTE, folosește cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 4.4 KitKat, plus personalizarea HTC dată de noul HTC Sense™ 6.

Este primul smartphone din lume care îmbină în premieră tehnologia Duo Camera, cu modulul ingenios HTC UltraPixel™, cu un blitz Dual Flash și cu înregistrare video Full HD (1080p) pentru obținerea de imagini incredibile în toate condițiile de lumină și de capturi video de înaltă calitate. Tehnologia foto HTC One (M8) ajută utilizatorii să surprindă portrete impresionante și să adapteze focalizarea asupra imaginii cu funcția UFocus™, care permite o evidențiere surprinzătoare a subiectului fotografiat.

Conform HTC, bateria de pe noul One (M8) are o autonomie cu 40% mai bună decât primul model One, ajungând la 14 zile de standby când bateria este încărcată la maximum.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep