HomeFeaturedFocusOneDrive primeste un update major cu schimbari de interfata si functionalitate

OneDrive primeste un update major cu schimbari de interfata si functionalitate

wp_ss_20140427_0001wp_ss_20140427_0002

OneDrive, clientul de accesare a fișierelor din cloud-ul Microsoft tocmai a primit un update important care îl face să arate mai bine pe telefoanele ce au display de rezoluție mare și aduce și câteva schimbări de funcționalitate ce s-au cam lăsat așteptate. Vorbim despre opțiunea de selecție și upload simultan pentru mai multe poze, filme și documente, integrarea OneDrive cu alte aplicații (se pot accesa fișiere din cloud direct din alte aplicații), partajarea de fișiere din cloud-ul OneDrive din alte aplicații.

Versiunea 4.1 face și mai simplă organizarea imaginilor din cloud, descărcarea pe telefon a unei liste de fișiere preselectate, oferă informații despre data de pe imagini.

wp_ss_20140427_0003wp_ss_20140427_0005

Ce îmi place este că direct din OneDrive poți să activezi charm-ul share (cel de partajare) de pe Windows Phone 8.1 și să trimiți rapid fișierul respectiv către o anumită aplicație – email, facebook, twitter. Managementul de fișiere a devenit mai simplu, evitându-se necesitatea descărcării locale pentru respectivele fișiere.

Clientul OneDrive poate fi descărcat din Windows Phone Store, gratuit.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep