HomeFeaturedFocusSamsung si selfie-urile, strike two!

Samsung si selfie-urile, strike two!

Pe modelul devenit deja celebru cu ocazia festivității decernării premiilor Oscar al selfie-urilor cu Ellen DeGeneres care au făcut rapid înconjurul planetei via Twitter, Samsung recidivează și reușeșteo o nouă lovitură de imagine, deși de această dată, dacă e să îi credem pe coreeni, nu a existat nimic premeditat.

Cu ocazia felicitării echipei de baseball Boston Red Sox pentru câștigarea campionatului la Casa Albă, unul din jucătorii echipei a reușit să realizeze o fotografie selfie cu Barack Obama. Partea haioasă este că jucătorul respectiv, David Ortiz zis și Big Papi, are un contract de imagine cu Samsung. Tot la capitolul asemănări cu Oscarurile, telefonul folosit a fost un Galaxy Note 3. S-ar putea spune că administrația prezidențială nu și-a făcut bine temele și l-a expus pe președinte. Mediatic vorbind! Pentru un impact mai puternic, îi putem recomanda lui Barack Obama un decor pe fundal, după modelul de aici!

In ciuda negării vre-unei acțiuni premeditate, Samsung a folosit instant pe Twitter fotografia respectivă. Și uite așa ajunge președintele american să promoveze Samsung. Relația atât de bună cu Apple să fie oare în pericol?

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep