HomeGames ArenaThe Crew porneste la toamna cu microtranzactii

The Crew porneste la toamna cu microtranzactii

The Crew, cel mai nou joc de curse de la Ubisoft, va fi lansat în toamna acestui an. Anunțul este oficial, nu este o speculație, nu va fi amânat până în 2015 ca The Division, va sosi cândva între septembrie și noiembrie, oferind tuturor pasionaților de mașini oportunitatea de-a lua un bolid perfect funcțional și de a-l modifica până când începe să seme cu ceva complet diferit, ce se comportă mai mult ca un camion decât ca o mașină de curse.

Produs de Ivory Tower în colaborare cu Ubisoft Reflections, The Crew este un MMO cu mașini ce se întinde pe o redare aproximativă a Statelor Unite ale Americii, axat pe curse predominant ilegale și jafuri în plină zi, în stil Furios și Iute. Inițial, jocul trebuia să fie lansat în această vară, dar a suferit câteva întârzieri.

Din categoria „Cap, perete, faceți cunoștință”, Ubisoft a dezvăluit că The Crew va include micro-tranzacții, ceva ce nu vine ca o surpriză fiind vorba de un MMO. Era inevitabil să conțină un item mall de la care poți cumpăra chestii ca zaruri pufoase pentru oglinda retrovizoare, vopsea mai fistichie, poate un eleron ce arată diferit față de cele standard, și alte lucruri cosmetice care să îți facă mașina să arate mai bine ca celelalte. Dar nu vor vinde asta, sau nu vor vinde doar asta.

Ubisoft anunță că de la magazinul jocului vei putea cumpăra componente ce afectează performanța mașinilor, cu bani reali. Aceastea vor putea fi achiziționate și în mod normal, prin progresia standard, doar că aceasta va fi mai lentă. Nu au spus cât de lentă, dar vorbim de compania care simultan cu lansarea lui Black Flag a lansat DLC care îți arăta pe hartă toate descoperirile și îți oferea resurse. Aproape de parcă și-ar fi dat seama cât de enervant de repetitiv putea deveni jocul.

The Crew părea atât de fain anul trecut.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep