HomeFeaturedFocusWindows Phone 8.1 Developer Preview va fi disponibil pe 14 aprile

Windows Phone 8.1 Developer Preview va fi disponibil pe 14 aprile

image

La BUILD 2014 Microsoft a oferit foarte multe detalii oficiale despre următorul update pentru sistemul de operare Windows Phone denumit Windows Phone 8.1, numai că a evitat să dea o dată exactă când acest update va ajunge la utilizatori. S-a specificat doar că în următoarea perioadă și că dezvoltatorii de aplicații vor putea să îl primească în curând prin programul Developer Preview.

De la o informație publicată de Neowin pe baza unui email intern de la Microsoft se pare că avem și confirmarea că Windows Phone 8.1 Developer Preview va fi lansat pe 14 aprilie. Theverge confirmă informația.

Poate că informația mai utilă ar trebui să fie cum reușesc entuziaștii să își instaleze rapid noul update, înainte ca el să fie trimis oficial de către operator?

Răspunusul este clar: prin programul Developer Preview, același ce a permit instalarea precedentului update de Windows Phone. Când Windows Phone 8.1 Developer Preview e gata și poate fi instalat o să revin cu sfaturi detaliate despre cum puteți face asta și voi ca să vă bucurați rapid de noul sistem de notificare Cortana (dacă puteți să setați telefonul pe SUA).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep