HomeEvenimenteAstazi incepe a patra editie a conferintei IT Camp

Astazi incepe a patra editie a conferintei IT Camp

itcampâ

Astăzi începe la Cluj a patra ediție a conferinței IT Camp, cel mai important eveniment IT din România, ce reunește specialiști pe tehnologii Microsoft din toată lumea. Prima zi va debuta cu keynote-ul susținut de organizatori – Mihai Tărăran și Tudy Damian, continuând cu o sesiune denumită ”Management of Fear” prezentată de către Peter Leeson, fondator și director la Q:PIT Ltd.

image

În acest an cele două zile ale IT Camp vor avea în paralel câte patru prezentări simultane, cu focus pe tehnologiile cloud, SQL, .NET, securitate.

Suntem și noi prezenți la Cluj și pentru următoarele două zile o să relatăm în direct despre desfășurarea evenimentului. Peste 400 de participanți sunt așteptați pe parcursul celor două zile ale evenimentului, la cele 38 de sesiuni, susținute de peste 30 de prezentatori.

Cu asta IT Camp marchează o premieră în ceea ce privește evenimentele de IT din România pe tehnologii Microsoft: 32 de prezentatori și 38 de sesiuni pe parcursul a două zile.

Stați cu ochii pe Twitter (@balanionut) și pe cel de Facebook (https://www.facebook.com/Mobzine.RO) ca să fiți la curent cu cele mai importante noutăți de la eveniment!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep