HomeGames ArenaFar Cry 4 anuntat oficial!

Far Cry 4 anuntat oficial!

Ubisoft a dzvăluit în mod oficial următorul joc Far Cry. Și într-adevăr, este plasat în masivul lanț muntos Himalaya, în regiunea numită Kyrat. Acolo, un dement ce arată ca o combinație dintre Julian Assange, Vladimir Putin și Elton John, s-a instaurat ca rege, și foarte probabil repetă ce au făcut Hoyt și Vaas în Far Cry 3.

Tu, ca brav orice ai fi, va trebui să îți ”croiești propria poveste”, în timp ce lupți împotriva sa. Hurk din Far Cry 3 apare în joc, dacă vei face precomandă, adăugând și un lansator de harpoane, o armă ce poate că era mai potrivită în Far Cry 3.

La joc lucrează Ubisoft Montreal, în colaborare cu Red Storm Entertainment, Ubi Toronto, Shanghai și Kiev, iar executive producer-ul lui Far Cry 4, Dan Hay, promite că acest joc va duce seria la nivelul următor, orice ar însemna asta.

Personal, n-am speranțe imense că au învățat ceva despre level design sau world design sau design de misiuni și povestire în general de la Far Cry 3 și până acum. Dar poate, acolo, cineva, într-un colț întunecat al unui studiou, a găsit Far Cry 2 instalat pe un PC și și-au amintit „Aaaaaa, asta trebuia să facem!”.

Mai multe detalii vor fi anunțate la E3, luna viitoare.  Far Cry 4 va fi lansat pe PC, Xbone, PS4, și PS360 în noiembrie.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep