HomeFeaturedFocusGresso reloaded: snobismul costa!

Gresso reloaded: snobismul costa!

Dacă mai aveam vreo urmă de îndoială legată de faptul că excentricul, dar în același timp obscurul, producător de smartphone Gresso, speculează snobismul unora pentru a-și găsi publicul țintă, atunci când au lansat Gresso Radical R1, acum ea mi-a fost risipită. Isprava se repetă, dovadă irefutabilă că proiectul inițial a avut succes.

Un nou model Gresso, numit Radical Black Edition, bineînțeles într-o serie limitată, mult mai limitată ca predecesorul, își face apariția. 100 de bucăți din acest smartphone din titanium negru sunt scoase la vânzare. Și pentru că seria este mai limitată, dacă se poate spune așa, prețul este, bineînțeles, mai mare. 2500 de dolari vor trebui să scoată exclusiviștii din buzunare. 500 de dolari în plus, vor asigura și ceva inserturi de aur, alb sau galben, la alegere. Nu știu de ce, dar parcă îl văd în fața ochilor pe ăla de a devenit celebru că vindea aur la televizor, într-o emisiune de teleshoping (alt film, eu nu am găsit).

Specificațiile? Nici nu mă mai întrebați, sunt aceleași ca la predecesor, transpuse parcă din 2012, mai puțin memoria internă de 36 de GB. Contează prea puțin configurația, am mai spus-o și cu ocazia trecută, sunt destui nebuni pe lumea asta.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep