HomeFeaturedFocusSteve Ballmer se simte bine la pensie

Steve Ballmer se simte bine la pensie

Cu o avere estimată la aproape 20 de miliarde de dolari, pare destul de greu să nu se simtă bine. Atât de bine, încât se pare că va investi în sport. Mai exact, este pe cale să cumpere echipa de baschet nord-americană LA Clippers, contra sumei de 2 miliarde de dolari.

Fostul șef al Microsoft, care i-a succedat la conducerea companiei din Redmont lui Bill Gates, va prelua frâiele echipei din NBA de la un alt personaj interesant. Dar interesant nu în sensul bun al cuvântului, ca Gates, ci în sensul negativ, prin ura față de persoanele de culoare pe care nu și-a putut-o stăpâni în rânduri repetate. Pentru remarcile rasiste, Donald Sterling a fost obligat să-și vândă echipa.

Și uite așa, ne abatem puțin de la Steve Ballmer, un personaj chiar simpatic, și ne uităm puțin la ce consecințe poate avea, într-o lume civilizată unde legea este respectată, un comportament grobian. Și mă gândesc la acționarii și proprietarii de cluburi sportive de pe la noi. Nu am cum să nu mă gândesc. Dacă aveam reguli ca peste ocean și, mult mai important, dacă acestea erau și respectate, puțini dintre aceștia mai apăreau în lumina reflectoarelor.

Mă consolează gândul că o parte dintre ei plătesc totuși niște oale sparte, chiar dacă altele.

via LA Times

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep