HomeFeaturedFocusSurface Pro 3 laptop, tableta si mult mai mult. Specificatii tehnice si...

Surface Pro 3 laptop, tableta si mult mai mult. Specificatii tehnice si video

DockingStationforSP3_Web

De câteva minute s-a terminat evenimentul de prezentare a noii generații de tablete Microsoft, Surface Pro 3, prima tabletă de 12 inci pe care Microsoft o aduce în format 3:2 ( ca să fie identică cu senzația pe care o ai când folosești o foaie de hârtie). Este tot prima tabletă cu ecran de 12 inci, ClearType, rezoluție de 2160 x 1440 pixeli, ecran cu 38% mai mare decât al Surface Pro 2 și cu 50% mai mulți pixeli.

În prezentarea sa de astăzi, Panos Panay a ținut să precizeze de mai multe ori că Surface Pro 3 este soluția pentru toți cei ce doresc să nu mai care după ei o tabletă și un laptop. Cred că e a treia oară când auzim asta, cu bătaie directă spre MacBook Air, cu care de altfel a fost și comparată noua tabletă Surface Pro 3.

SurfacePro3microSDcardreader_Web

Surface Pro 3 e și tabletă și laptop: e construită în jurul unei platforme Intel cu a 4-a generație Intel® Core™ (variante  Core i3, Core i5 și Core i7) cu SSD de la 64 la 512 GB și 4 sau 8 GB RAM. Continuă să aibă port USB 3.0, un Mini DisplayPort și un reader de microSD.

Grosimea este de doar 9,1 mm, mai subțire decât un MacBook Air de 11 inci. Remarcabil este suportul (kickstand) cu poziții variabile pentru poziționare după cum dorește utilizatorul.

SurfacePro3sideviewTypeCover_Web

Noul PEN de pe Surface Pro 3 are greutatea unui pix normal și are chiar funcții similare: dacă se apasă butonul de pe el, prin integrarea cu OneNote/Word, informația este salvată automat pe cloud-ul OneDrive.

Surface Pro 3 este tableta care înclouiește laptop-ul și care servește oricărui scop: creație, consum de materiale.

Autonomia declarată a unei tablete Surface Pro 3 este de 9 ore pentru browsing web, considerată cea mai bună pentru un astfel de aparat – mai e vreunul similar?

SurfacePro3Primary_Web

Prețul de la care pleacă Surface Pro 3 este de 799 USD (fără taxe), cu multiple configurații (Core I3, i5 sau i7), putând fi făcute comenzi începând de mâine ora 12:01 a.m. EDT prim Microsoftstore.com, cu livrare din 20 iunie în Canada și SUA pentru ca la sfârșitul lui august să ajungă și în alte țări. Adică Australia, Austria, Belgium, China, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Korea, Luxembourg, Malaysia, the Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand and the United Kingdom.

Lista de prețuri poate fi văzută mai jos:

image

mai multe detalii despre Surface Pro 3 se pot găsi aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep