HomeFeaturedFocusUn interesant proiect de Kickstarter: carcasa de iPhone Rubix Augment cu baterie...

Un interesant proiect de Kickstarter: carcasa de iPhone Rubix Augment cu baterie suplimentara

phone_2

Multe chestii faine se regăsesc în momentul de față pe site-ul de crowdfounding Kickstarter. Deunăzi am văzut proiectul Rubix Augment care își propune să creeze o carcasă de iPhone pe care să se poată monta facil o baterie suplimentară. Copiind parcă proiectul Ara, Rubix Augment are un design modular, oferind un aspect interesant iPhone-ului. Augment Case (carcasa) și Augment Charge (bateria)– fac parte amândouă din proiect. La nevoie, conectarea bateriei suplimentare poate să aducă un spor de 60% pentru autonomia iPhone-ului.

phone_1

Proiectul Rubix Augment poate să prindă viață dacă se vor strânge 17000 USD, banii necesari pentru a putea produce primele modele comerciale și se pare că ideea se va realiza. În momentul de față sunt strânși mai bine de 12000 USD, cu încă 31 de zile rămase pentru strângerea fondurilor.

phone_3

Persoanele interesate pot dona între 1 USD și 55 USD, cea mai simplă carcasă este acum la 45 USD (adică 70% din prețul cu care va ajunge pe piață carcasa).

Ce mai trebuie știut este că atât carcasa cât și bateria suplimentară pot să fie cumpărate separat – 20 USD Augment Case și 35 USD Augment Charge.

phone_4

Dacă totul va merge bine – și nu văd de ce nu ar merge, produsele vor veni pe piață în luna August.

Dacă vi se pare că merită investiția, mergeți pe Kickstarter și cumpărați-vă Rubix Augment.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Nu vad proiectul asta atât de woow. Sunt carcase cu,baterie incluse ce sunt mai practice decât bundle-ul asta rosu atasat. Incomod . In fine e doar o părere. Un proiect super e cel skylock protectie pentru biciclete. Nu au legătură însă sunt proiecte ce cer finantare publica .

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep