HomeFeaturedFocusWhere is Nokia?

Where is Nokia?

Vestea care face turul internetului în aceste momente, este legată de lărgirea numărului de parteneri hardware pentru platforma Windows Phone, pe zona de smartphone. Lumea pare entuziasmată de faptul că BLU și K-Touch și-au anunțat aderarea la grupul producătorilor de telefoane cu Windows Phone și, de ce să nu recunoaștem, este foarte bine că se întâmplă așa. Chiar și eu m-am declarat entuziasmat de faptul că tot mai mulți producători au în vedere și platforma celor de la Microsoft.

Totuși, spre deosebire de momentul anunțului similar din cadrul MWC-ului, a apărut și o schimbare. În cadrul Qualcomm Reference Design and Wireless Innovation Summit din China, domnul Zhang Yongli, vice-președinte al Microsoft Greater China a făcut introducerea celor doi noi parteneri menționați mai sus, dar mie nu-mi place deloc poza de mai sus. Și asta pentru că, deși la număr ies toți producătorii, în slide-ul din spatele domnului vice-președinte, ceva este greșit. Where is Nokia?

Sper să fie doar o scăpare, deși la acest nivel este puțin probabil. Îmi rămâne speranța că Nokia, ca logo, este plasat undeva langa cel de Microsoft și nu-l vedem noi. Nu vreau să mă gândesc la posibilitatea ca acesta să fie unul dintre primii pași în dispariția numelui de Nokia din lumea smartphone. Deși…

via WM PowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep