HomeFeaturedFocusAcer si Asus in hora recordurilor

Acer si Asus in hora recordurilor

N-o să intru acum în discuții legate de autoproclamarea acestor recorduri sau despre ușurința cu care pot fi contestate unele dintre ele. Informațiile de pe lângă titlurile atribuite diferitelor produse au utilitatea lor, de aceea merită trecute în reviste.

I-am văzut acum două zile pe cei de la Acer luând cu asalt piața de smartphone cu o numeroasă armată. Din toată pleiada de telefoane prezentate, se pare că Liquid Z200, cel mai subțirel din punct de vedere tehnic, este încoronat de către producătorul său cu titlul de cel mai ieftin telefon Android. Și asta pentru că prețul său de vânzare pentru Europa este de 79 de euro. Asta este informația utilă. Și partea cu punerea în vânzare cândva în luna august. La capitolul obiecții ar putea intra cele câteva aparate sub brand autohton, care merg la un preț mai mic decât cei 79 de euro (348 de lei). Utok 351D este doar unul dintre acele exemple. Mai mult, mă îndoiesc că cei 79 de euro preț pentru Europa vor însemna exact contravaloarea în lei. Mai degrabă prețul se va mai îngrășa puțin pe drum.

acer liquid jade and leap

Tot Acer susține că Liquid Jade este cel mai compact telefon de 5 inchi la momentul actual. Aici stăm mai subțirel cu informațiile utile (doar un termen larg de lansare, undeva în toamnă în Europa și o informație vagă despre preț, va costa sub 300 de euro) și nici nu prea avem cum să combatem o asemenea distincție.

Asus vine cu un alt record, în zona de tablete de 8 inchi. Proaspăt lansata ASUS MeMO Pad 8 este autoproclamată cea mai ușoară tabletă LTE de 8 inchi, cu doar 299 de grame. Informațiile care însoțesc această distincție sunt legate de procesorul pe 64 de biți Intel de 2,3 GHz și de display-ul fullHD.

MeMOPad8

Parcă îmi vine să mai dau și eu un premiu, tot celor de la Asus, pentru Fonepad 8, o tabletă cu funcții de smartphone de 8 inchi, pentru dimensiune. Asta deși am văzut cu Ionuț, într-o după-amiază, în București, o domnișoară care vorbea la un iPad de 10 inchi. 🙂

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep