HomeFeaturedFocusAsus Transformer Book V, hibridul minune

Asus Transformer Book V, hibridul minune

Ca să înțelegeți rapid de unde vine “minunea”, dar și“V”-ul din denumire, care de fapt este un “5”, aflați că vorbim despre un hibrid tabletă/notebook/smartphone, primele două știind și Windows Phone pe lângă Android. Mai corect, tableta și notebook-ul știu și interfața Android, sistemul lor de operare de bază fiind Windows-ul.

Tableta și docking-ul tastatură rulează un Windows 8.1 pe propria arhitectură Intel. Cu un display HD IPS de 12,5 inchi, o memorie RAM de 4 GB și una internă de până la 128 GB, tableta își mărește considerabil capacitatea de stocare atunci când se conectează cu tastatura care ascunde un hard-disk de pînă la 1TB. Dar nu mai ascunde nici o baterie suplimentară, așa că va trebui să ne bazăm pe cele 10 ore de autonomie promise de producător.

Pe de altă parte, telefonul de 5 inchi rulează un Android 4.4 pe platforma de 64 de biți Intel quad-core Atom (Moorefield) și propune camere de 8 și 2 megapixeli, o memorie RAM de 2 GB și una ROM de până la 64 de GB (care poate fi disponibilă și în Windows ca storage suplimentar) și un acumulatror de 2500 mAh.

Așa cum spuneam și în titlu, este o combinație uimitoare, în maniera Asus, despre care nu au ieșit la suprafață prea multe detalii comerciale, dar care, cu siguranță a stârnit curiozitatea pasionaților.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep