HomeFeaturedFocusEchipa SMT din Cluj reprezinta Romania la finala mondiala a Imagine Cup...

Echipa SMT din Cluj reprezinta Romania la finala mondiala a Imagine Cup 2014!

image

După desfășurarea finalei locale a concursului Imagine Cup, concurs la carea am făcut parte din juriu, vă spuneam că am speranțe că România va putea avea măcar o echipă calificată în finala mondială a celei de-a 12-a ediții Imagine Cup, din Redmond 29 iulie – 2 august.

Astăzi vă anunț cu bucurie că din România a reușit să se califice o echipă: SMT din Cluj, sub îndrumarea lui Dan Suciu. Echipa e finalistă în concursul Imagine Cup, cu proiectul sMilestone, combinația de Kinect și software care permite persoanelor ce au suferit accidente cerebrale să facă singure exerciții de recuperare.

SMT face parte din cele 35 de echipe finaliste, devansând alte 150 de echipe selectate pentru participarea în finalele regionale. Sunt cu un pas mai aproape de a arăta că merită să obțină sprijin și finanțare pentru a-și duce la sfârșit ideea.

Felicitări atât componenților (Bogdan Andrei Pop, Bogdan Mursa și Rareș Urdea) cât și mentorului lor, dl Dan Suciu!

Odată cu drumul în Redmond, SMT și celelalte echipe finaliste vor avea șansa să își prezinte ideile unui juriu select din care fac parte Satya Nadella, CEO Microsoft, Hadi Partovi, Co-Fondator Code.org, Erik Martin, General Manager Reddit, precum și alți reprezentați din industria IT.

Poate că și de la Redmond o să primim vești la fel de bune.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep