HomeFeaturedFocusOrange ne spune ca ofera 4G si la mare

Orange ne spune ca ofera 4G si la mare

orange 4g

Legat de ceea ce spuneam vineri, Orange aduce 4G și pe litoralul românesc. ”Din această vară, clienţii Orange care se află la mare pot folosi internet la viteze 4G. Reţeaua 4G a fost extinsă în toate staţiunile, din Năvodari până în Vama Veche, cu o acoperire de 100% din populaţie” spune comunicatul de presă pe care l-am primit.

Gata, selfie-urile de la mare o să ajungă instant pe rețelele de socializare. Puneți-vă aifonul la treabă și încărcați rețeaua să vedem cât ține.

Clienţii Orange care aleg serviciile de internet la viteze 4G pot atinge viteze medii reale de download de 60-80 Mbps, în funcţie de abonamentul sau opţiunea aleasă. Pentru a-i ajuta pe clienţi să descopere beneficiile aduse de această nouă tehnologie, Orange le oferă celor care au dispozitive compatibile posibilitatea de a testa gratuit serviciul timp de 90 de zile.

Dacă și pentru litoral, în perioada vacanței media de trafic de date va fi tot undeva la 250 MB lunar, atunci 4G va fi de un real folos tuturor celor ce vor ajunge la mare.

“Pentru clienţii noştri este foarte important să se poată baza pe reţeaua Orange oriunde se află. Prin această nouă extindere a acoperirii 4G, vrem să le oferim celor care folosesc internetul la viteze 4G posibilitatea de a se bucura şi în vacanţă de toate beneficiile aduse de tehnologia de ultimă generaţie: acces rapid la informaţii, reţele de socializare, jocuri online, videoclipuri, televiziune şi la tot ce poate oferi lumea digitală.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep