HomeFeaturedFocusPatru noi functii gata de a fi introduse in viitorul Internet Explorer

Patru noi functii gata de a fi introduse in viitorul Internet Explorer

image

Se pare că Microsoft ia în serios piața browser-elor și se preocupă de construirea unui Internet Explorer robust, capabil să ofere o experiență de utilizare similară (sau chiar mai bună) cu a browser-elor concurente Opera, Safari, Firefox și Chrome. Dovada e Internet Explorer 11, mai suplu și mai sigur decât toate celelalte versiuni de IE. Pentru versiunea 12, cum s-ar spune aflată după colț, Microsoft promite introducerea Web Audio, Media Capture, ES6 Promises și HTTP/2.

Web Audio este un API  JavaScript API cu care se poate optimiza conținutul audio in aplicațiile web iar Media Capture se pot accesa dispozitivele multimedia locale. HTTP/2 e un protocol mai rapid, bazat pe Google SPDY. Nu în ultimul rând, ES6 Promises permite dezvoltatorilor să creeze cod asincron mai curat.

Nu sunt neapărat informații care să rupă gura târgului ci mai degrabă confirmări legate de direcția în care merge dezvoltarea. Abordarea de standarde open, create de alții (Google) e un domeniu în care Microsoft face progrese importante și nu poate să fie decât un lucru bun pentru piața browser-elor și cea a aplicațiilor web.

via betanews

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep