HomeFeaturedFocusWearable tech: urmeaza pantalonii incarcator de telefon

Wearable tech: urmeaza pantalonii incarcator de telefon

hot-girls-in-jeans-pictures

Ce nu avem încă în zona de tehnologie? O baterie auxiliară pe care să o purtăm mereu la noi. Asta a sesizat și Microsoft și ca urmare s-a apucat de treabă: împreună cu designer-ul englez Adrien Victor Sauvage au pornit un proiect care își propune să aducă pe piață o soluție funcțională de pantaloni care să aibă și funcție de încărcător. Deja de șase luni se lucrează la treaba asta și în curând vom vedea și rezultatele – colecția A. Sauvage spring/summer va fi prezentă la London Collections: Men.

Adam Johnson, șeful de marketing de la Nokia Devices, implicat și el în proiect menționează că în momentul de față produsul nu este unul de masă, mai degrabă o idee care poate să prindă viață.

Secretul pantalonilor cu încărcător constă în echiparea unor modele semnate Adrien Victor Sauvage cu un încărcător Nokia DC-50. Punând telefonul în buzunar, va începe să ce încarce. Cum vă sună asta?

Ciudat, știu. Dar undeva parcă e și atractiv, mai ales că în următoarele trei luni am putea găsi așa ceva pe piață cu prețuri începând de la 200 de lire, prin Amazon Fashion store.

După telefon, tabletă, laptop, camera, ceas, brățara, ochelari, sutien începem să încărcăm și pantolonii.

Viitorul sună bine!

via BI

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep