HomeFeaturedFocusLG ofera o tabletă G Pad 7.0 pentru orice LG G3 cumparat...

LG ofera o tabletă G Pad 7.0 pentru orice LG G3 cumparat pana in 14 septembrie

LG G3 2

În urmă cu puțin timp vă anunțasem o promoție derulată de Orange prin care la cumpărarea unui smartphone Android LG G3 se putea primi și o tabletă. Azi venim și cu o completare: pentru orice LG G3 cumpărat în perioada 11 iulie – 14 septembrie se primește cadou o tabletă LG G Pad 7.0, nu doar pentru cele de la Orange.

LG Electronics (LG) anunţă o nouă campanie promoțională pentru cel mai nou smartphone al său, LG G3, lansat recent pe piața din România. Astfel, începând cu data de 11 iulie, când a fost lansat la operatori, în retail și în online, până la data de 14 septembrie 2014, toți consumatorii din România care vor cumpăra un smartphone LG G3, pot participa la campania promoțională prin care vor primi cadou, gratuit, fără tragere la sorți, o tabletă LG G Pad 7.0.

Există totuși niște lucruri de care trebuie să țineți seama dacă vreți să nu ratați promoția: în primul rând să cumpărați un LG G3 care se află în această promoție, adică are pe etichetă inscripționat acest lucru.

image

După cumpărare va trebui să îl înregistrați online în promoție pe link-ul: https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo. Dacă totul e ok, în termen de 30 de zile se va primi tableta LG G Pad 7.0 dacă prevalidarea e cu succes. E puțin cam complicat sistemul, probabil că organizatorii au dorit să se asigure că toți cei eligibili vor putea primi tableta promisă.

Dacă vă interesează mai multe detalii, intrați aici https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo/info .

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Nu a fost o promotie exclusiva Orange niciodata. Oricum, am vazut ca ati modificat si in articolul initial!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep