HomeFeaturedFocusPrestigio recidiveaza cu MultiPad Visconte si lanseaza versiunea 2

Prestigio recidiveaza cu MultiPad Visconte si lanseaza versiunea 2

Odată cu lansarea noii versiuni a lui Visconte de către Prestigio asistăm la o creştere pe zona de tablete cu Windows. Lucru confirmat şi de către oficialii Prestigio, care au ales să continue pe acest segment, aduncând anumite îmbunătăţiri produsului original, lucru care face ca Visconte 2 să fie una dintre cele mai puternice tablete de la Prestigio.

“Anul trecut am lansat impreuna cu Microsoft si Intel laptopul PC in forma de tableta Prestigio MultiPad Visconte destinata afacerilor mici si mijlocii, studentilor, dar si celor care-si doresc o tableta cu Windows. Am inteles ca exista o multime de utilizatori care-si doresc dispozitive puternice si mobile cu Windows, fiind deja obisnuiti cu aceste sisteme de operare si cu aplicatiile de afaceri si educationale pe care le ofera acest sistem de operare. Datorita rezultatelor foarte bune obtinute cu primul model, am decis sa lansam o versiune noua, imbunatatita- Visconte 2, cea mai rapida tableta PC Prestigio” a declarat Yuri Antoshkin, General Manager, Prestigio EMEA.

Visconte 2 backDotată cu cel mai nou procesor Intel Celeron Dual-Core 64-bit de până la 2 GHz (1,6 GHz pe site-ul producatorului), MultiPad Visconte 2 păstrează display-ul IPS de 10 inchi şi 1280 x 800 pixeli, la care adaugă două camere, de 5 şi de 1 megapixel, un acumulator de 6400 mAh, o memorie RAM de 2 GB şi stocare internă de 32 sau 64 GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 Smart si Windows 8.1. Partea şi mai frumoasă este dată de Microsoft Office Home and Student 2013 deja preinstalat şi de cei 200 GB de memorie cloud gratuită cu Prestigio MultiCloud.

Toate acestea însă costă, astfel că Prestigio MultiPad Visconte 2 este disponibilă în magazinele de specialitate la preţul de 1649 lei.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep