HomeGames ArenaThe Crew intra in beta

The Crew intra in beta

Călcați pedala, turați motorul, încercați să vă dați seama ce face zgomotul ăla de cârâit, mergeți la mecanic să vă spună că s-au ros dinții de la cutia de viteze, realizați că nu mai avea ulei pentru că l-ați scos pe tot și ați uitat să îl înlocuiți, realizați cât trebuie să plătiți pentru o cutie de viteză nouă și vă enervați teribil. Sau, jucați The Crew!

Dacă ați ales ultima variantă, vești bune! Pe 21 iulie, chiar mai devreme decât era plănuit inițial, va începe testul beta restrâns al lui The Crew, ce se va desfășura până pe 25 iulie.

Varianta beta va include întreaga hartă a jocului, ce se întinde prin teritoriul SUA, dar ca misiuni, sunt disponibile doar cele din zona coastei de est și central-nordică, pe care americanii o numesc Midwest, fiindcă așa sunt ei, mai speciali.

Numai două ramuri de mașini vor fi disponibile integral, Dirt și Street, celelalte fiind doar parțial integrate, și le veți putea folosi în două zone de provocări de PvP.

Dacă nu v-ați înregistrat încă la test, mai aveți timp. Clickuiți aici. Și ca să vă fac pofta, luați puțin video!

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

  1. Este o idee buna sa faci un beta test open world, chiar si fara prea multe misiuni. Iti poti face o idee despre universul din joc. Un Street View al SUA interactiv. 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep