HomeFeaturedFocusVine un HTC One M8 cu Windows?

Vine un HTC One M8 cu Windows?

HTC-One-M81

Se pare că da, cel puțin dacă ne luăm după ultimul val de zvonistică de pe Internet. Sursa principală, un tweet dat de Tom Warren, editor pe zona Microsoft la TheVerge, specifică faptul că HTC lucrează la un aparat pe Windows Phone cu caracteristicile lui One M8. Că va fi fix un One M8, cu același design și aceleași caracteristici hardware nu se știe cu siguranță. Doar se speculează că revenirea HTC în zona Windows Phone – vreau să amintesc că pe vremea Windows Mobile, HTC era cel mai bun partener Microsoft, aparatele taiwanezilor fiind de departe cele mai fiabile și cele mai atractive – după ce la lansarea primei versiuni a fost un partener principal, se va face cu un One M8. O să fie interesant să vedem dacă HTC va putea face un produs de marcă, capabil să facă față lui Lumia 930 pe zona Windows. Ultimul HTC, 8X s-a vrut ceva interesant doar că nu a reușit să ofere asta publicului și de atunci HTC nu s-a mai dedicat platformei Windows.

Dacă HTC One M8 are un display de  5 inci, 1080p, 2GB RAM, și un CPU 2.3GHz Qualcomm Snapdragon 801, carcasă uni-body metalică, un sistem excelent de sunet, o baterie de  2600mAh și sistemul dual de cameră foro cu Ultrapixel, un Windows Phone similar ar fi de maxim impact. S-ar putea totuși ca sugestia legată de un One M8 cu Windows Phone să fie adevărată dacă ne uităm și la ultimele informații legate de primul update Windows Phone 8.1 GDR1 (ironic, mulți utilizatori de Windows Phone nu au nici măcar versiunea 8.1) ce va avea suport pentru huse de tip Dot View.

Mai spre finalul anului o să aflăm cu siguranță dacă zvonul e adevărat sau nu. Frumos ar fi să vedem și un LG G3 cu Windows Phone …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep