HomeFeaturedFocusWindows Phone 8.1 Cyan e disponibil oficial pe aparatele Lumia 925 din...

Windows Phone 8.1 Cyan e disponibil oficial pe aparatele Lumia 925 din Romania

Cyan on Lumia 925 Vodafone Ro

Din această seară cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows Phone, adică 8.1 împreună cu update-ul Lumia Cyan, poate fi instalată și în România, pe modelele Nokia Lumia 925 de la Vodafone și în curând și pe Lumia 625. Update-ul este unul automat, venit pe wireless și nu necesită niciun fel de intervenție specială din partea utilizatorului.

Dacă aveți un aparat Nokia Lumia 925 de la Vodafone, atunci treceți-l pe WiFi și din settings mergeți la phone update și verificați dacă actualizarea e disponibilă. Când va fi găsită o să înceapă procesul de descărcare și apoi cel de instalare. Vor fi necesare trei sau patru reporniri așa că va dura ceva. Înainte de a trece efectiv la instalare asigurați-vă că aveți destulă baterie.

wp_ss_20140715_0001wp_ss_20140715_0002

Și stați liniștiți, update-ul nu ar trebui să afecteze aplicațiile și datele/setările pe care le aveți deja pe telefon. Totuși puțină precauție nu strică și de asta vă sfătuiesc să fiți siguri că aveți backup la poze și documente înainte de a începe tranziția la Windows Phone 8.1.

Windows Phone 8.1 aduce schimbări importante față de versiunea precedentă de Windows Phone. Cele mai importante țin de posibilitatea de a folosi trei coloane pe ecranul de start, apare un meniu de notificări, este pierdută integrarea nativă cu Twitter și Facebook și odată cu ea postarea simultană pe ambele rețele.

Se câștigă în schimb asistentul Cortana, inteligența artificială similară cu Siri de pe iOS – apropo, Cortana a reușit să prevadă corect rezultatul a 15 din 16 meciuri de la World Cup 2014. Singura greșeală a fost în finala mică unde a dat ca favorită Brazilia în locul Olandei.

wp_ss_20140715_0003wp_ss_20140715_0004

Pe al meu Lumia 925 de la Vodafone actualizarea a venit în condițiile în care aveam deja instalat Windows Phone 8.1 Developer Preview de care sunt foarte mulțumit (am chiar o îmbunătățire a autonomiei).

Dacă nu țineați foarte mult la opțiunea de postare simultană pe Facebook și Twitter atunci vă recomand să faceți rapid update-ul la Windows Phone 8.1. Sunt sigur că nu o să vă pară rău.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Buna am si eu Nokia Lumia 820 tot e pe reteau Vodafone lam procurat din Italia si sint locuitor a Republicii Moldova are vreo importanta regiunea unde e pus la telefon sau limba sau ceva de genu ca formatul timpului am pus Eastern Europe si azi e 26 Iulie update-ul trebuia sa apara dar nui apare,poate sa fie ceva de la setari limba ceva de genu si de asta sa nu imi apara update-ul ?

  2. Cand o sa apara update-ul la Windows Phone 8.1 official pe Nokia Lumia 925? Pe internet scrie ca a aparut dar cand dau la updates nu gaseste nimic.

  3. Nu o vad ca pe o necesitate sau ceva de care nu te poti dispensa daca nu postezi simultan pe cele doua retele , asa ca …. liber la update …

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep