HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 4 anuntat oficial

Xiaomi Mi 4 anuntat oficial

După ce OnePlus One s-a autoproclamat flagship killer, dar s-a sinucis comercial prin rateurile date de tânărul său producător în materie de distribuţie şi disponibilitate, un nou smartphone de origini asiatice (nu că n-ar fi toate din asia, dar asta este altă poveste) îşi asumă titlul de new flagship killer. Şi dacă problemele de distribuţie nu au părut a fi niciodată o problemă pentru Xiaomi, apar totuşi alte complicaţii: pasiunea acestora pentru flash-sale, o boală periculoasă, dar şi rezistenţa opusă la expansiunea comercială în afara Chinei, în ciuda tuturor promisiunilor.

Cu toate acestea, noul Mi 4 de la Xiaomi trebuie luat în considerare, cel puţin prin perspectiva specificaţiilor pe care le afişează. Un chipset Qualcomm Snapdragon 801 quad-core la 2,5 GHz, 3 GB de memorie RAM, stocare internă de 16 sau 64 GB, un display de 5 inchi şi 1080p (ceva mai mic decât aşteptările), camere de 13 şi de 8 megapixeli, un acumulator de 3080 mAh dar mai ales un preţ de 320 de dolari pentru versiunea de 16 GB şi aproximativ 400 pentru cea de 64 ne ajută să înţelegem cât mai bine cam unde se plasează Mi 4 în zona de Androide.

xiaomi mi band

S-a vorbit şi de un Mi Band, o brăţară fitness cu preţ de doar 13-15 dolari, care a reuşit să îmi stârnească foarte tare curiozitatea prin prisma preţului respectiv. Impreună cu telefonul, ar face un pachet interesant. Asta mai ales dacă Xiaomi reuşesc într-un final să depăşească barierele comerciale autoimpuse doar la teritoriul Chinei şi al câtorva pieţe din jur.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep