HomeFeaturedFocusCosmote si Romtelecom vor deveni din septembrie Telekom Romania!

Cosmote si Romtelecom vor deveni din septembrie Telekom Romania!

cosmote

De luna viitoare Romtelecom și Cosmote România devin Telekom România, adică T Mobile își va face intrarea în România. Informația de mai jos a fost publicată pe contul de Facebook al Romtelecom:

De la mijlocul lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote Romania vor comunica sub acelaşi brand: Telekom Romania – o experiență nouă și fascinantă, odată ce trecerea la “T” va fi încheiată.
Nu vor exista discontinuități în serviciile pe care le oferim, iar întregul proces nu va necesita acțiuni suplimentare din partea clienților. După finalizarea proiectului, toate produsele și ofertele actuale vor fi continuate și vor fi înlocuite, treptat, de produse sub brandul “T”.
Să avem cât mai multe experiențe de împărtășit!

Odată cu schimbarea de nume a filialelor Romtelecom/Cosmote, din luna septembrie o să vedem și ceva schimbări interesante de oferte pentru clienți.

O păsărică mi-a șoptit că deja sunt discuții în zona Cosmote pentru abonamente cu minute nelimitate național și ceva trafic de internet la doar 10 EUR. Sună foarte bine în condițiile în care oferte similar de la Orange și Vodafone trec bine de tot de 19 EUR.

Venirea T Mobile în România va aduce ceva schimbări în politica de preț pentru abonamente. Nu sperați la foarte mult pentru că de obicei prețurile abonamentelor de la operatori sunt similare cam prin orice țară civilizată din lumea asta. Dar cred că putem spera ca ele să se alinieze la un nivel ceva mai scăzut.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep