HomeFeaturedFocus@evleaks pune manusile in cui

@evleaks pune manusile in cui

Da, se retrage! Închide contul de twitter care a fost sursa principala de inspirație atunci când a venit vorba despre informații aparent scurse involuntar sau pe surse de la marii producători. Odată cu anunțul retragerii lui Evan Blass, omul din spatele @evleaks, au apărut și elogiile la adresa muncii sale. Muncă pe care eu o consider în continuare în strânsă legătură cu interesele producătorilor. Am mai spus-o, cred că Evan s-a aflat pe statele de plată ale multor companii.

evleaks

Oficial, retragerea sa nu a fost explicată. Neoficial, au apărut probleme legale cu anumiți producători. Probabil că nu s-au mai înțeles la bani. Oficial, omul dorește să își asigure niște venituri mai consistente, mânat și de anumite probleme de sănătate:

“Trying to monetize a stream of Twitter leaks is not easy. First I tried monthly sponsorships. Then weekly. Then single sponsored tweets. I took donations – felt like online panhandling.”

Neoficial, la capitolul venituri stătea relativ bine. Iarăși oficial, citiți interviul său de pe The Next Web. Merită. Deși acolo se spune că anunțul său reprezintă o veste bună pentru Samsung, HTC, LG și alți producători. Nu cred deloc că este așa!

via The Next Web

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep