HomeFeaturedFocusGoogle vrea sa colaboreze cu HP pentru Nexus

Google vrea sa colaboreze cu HP pentru Nexus

Nu orice fel de Nexus, ci un device (sau o serie de device-uri) care să fie puternic țintite către mediul de afaceri. Ei, s-ar putea să fie o problemă majoră aici, pe care cred că Google vrea să o corecteze cu această posibilă colaborare. Și anume aceea că, în zona de mediu business, percepția generală este că Apple (aliat mai nou cu IBM) sau Microsoft sunt alegeri mult mai fericite. Nu o să intrăm acum în dezbateri legate de cât de corectă este această afirmație, pentru că există și o latură subiectivă. O să ne oprim doar asupra deciziei Google de a ataca acest sector, pe care a dat impresia că a suferit puternic.

Este evident că alegerea HP este una mult mai fericită pentru aces scop decât Samsung, LG sau HTC, unii dintre partenerii la seria de produse Nexus, dar care nu se identifică musai cu mediul business. Aici pasul făcut este unul fericit. Mai departe, Google dorește să transforme Google Now într-o unealtă pentru mediul corporate. Poate că baza este una solidă, dar mai sunt multe cărămizi de așezat peste ea pentru a obține ceva serios. Partea bună este că Google are resursele necesare unei astfel de dezvoltări. Partea mai puțin bună este că umbra Android-ului (ca sistem de operare nesigur și identificat ca fiind mai low-cost) va plana, măcar o vreme, până la proba contrarie, asupra lui Google Now.

Conform The Information, discuțiile dintre Google și HP au intrat în impas, însă se pare că HP nu este singurul partener avut în vedere. Motiv pentru care, un parteneriat care să răspundă celui dintre Apple și IBM s-ar putea să ia totuși naștere. Toate informațiile sunt neoficiale.

via DroidLife

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep