HomeFeaturedFocusMultiPhone 5508 DUO, octa-core de la Prestigio

MultiPhone 5508 DUO, octa-core de la Prestigio

Un nou smartphone Android de la producătorul rus de echipamente mobile vine pe piaţă, ocazie cu care Prestigio gustă puţin din aşa-zisa delicatesă numită octa-core. Mai exact, un chipset MediaTek MTK6592 propune opt nuclee tactate la 1,7 GHz şi face în acelaşi timp obiectul strategiei de promovare a acestui terminal.

“Performante incredibile si productivitate maxima datorita procesorului puternic Octa Core. Este cu adevarat un produs exceptional care va oferi consumatorilor o experienta unica. Cele opt nuclee rezolva cu usurinta orice sarcina cu consum minim de energie si eficienta maxima. Veti putea incerca pe telefon cele mai noi si complexe jocuri. La toate aceste caracteristici se adauga un ecran IPS de 5 inci si un design deosebit, a declarat Yuri Antoshkin, General Manager, Prestigio EMEA.

Un display de 5 inchi şi 720p ascunde în spatele său memoria RAM de 1 GB, stocarea internă de 16 GB (cu care va trebui să ne descurcăm, nu există suport pentru microSD) şi acumulatorul de 2300 mAh. Camerele de 13 şi de 5 megapixeli (dedicaţie specială pentru selfiomani) şi Android-ul 4.4 KitKat definesc peisajul tehnic al lui Presigio MultiPhone 5508 DUO. Nu sunt de ignorat nici aplicaţiile preinstalate:

  • MultiCloud: 200GB gratis de memorie cloud timp de 1 an de zile pentru utilizatorii dispozitivelor Prestigio;
  • OfficeSuite Pro: solutia mobila Numarul 1 din lume pentru a crea, edita si vizualiza cele mai populare formate de documente;
  • Prestigio eReader: aplicatia ce va ofera acces la o biblioteca virtuala cu sute de mii de titluri gratuite sau contra cost;
  • Navitel Navigator: una din cele mai folosite aplicatii de navigatie din lume;
  • McAfee Antivirus: una din cele mai premiate solutii de securitate;
  • Prestigio MultiStore: ofera acces la o multime de aplicatii atent selectionate pentru utilizatorii produselor Prestigio.

Aşa cum reiese din nume şi cum ne-au obişnuit cei de la Prestigio, este vorba despre un dualSIM, care beneficiază în momentul lansării şi de o promoţie. El poate fi găsit în oferta eMag la preţul de 899 de lei. Oferta este valabilă doar până la 1 septembrie.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep