HomeFeaturedFocusNoile telefoane din seria L de la LG vin in septembrie

Noile telefoane din seria L de la LG vin in septembrie

Mai exact la IFA 2014, acolo unde producătorul coreean le va arăta în premieră. Şi mai exact, cele două modele vor fi L Fino şi L Bello, care ne arată că LG a renunţat la denumirea prin numere a telefoanelor din această serie, lucru pe care îl salut, pentru că şi aşa exista o oarecare confuzie între cele două generaţii anterioare, alimentată şi de numărul mare de terminale din seria L.

Specificaţiile tehnice pe care le etalează cele două terminale ne arată încă odată intenţia LG de a se impune prin nişte configuraţii decente, la preţuri atractive, cu o poziţionare evidentă în segmentul mid-range, în jumătatea de jos a acestuia, aş spune eu. Mă determină să afirm acest lucru faptul că nici unul dintre cele două telefoane nu prezintă un ecran HD.

LG_L_FINO

LG Fino propune un display IPS WVGA de 4,5 inchi şi 800 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB şi stocare internă de 4 GB, cameră principală de 8 megapixeli, un acumualtor de 1900 mAh şi un Android kitKat 4.4.2d-Core. LG Bello nu se depărtează prea tare de fratele său, dar se arată ceva mai potent. Un procesor quad-core de 1,3 GHz, un ecran de 5 inchi şi 854 x 480 pixeli, aceeaşi memorie RAM de 1 GB dar stocare internă crescută la 8 GB, cameră principală de 8 megapixeli şi acumulator de 2540 mAh.

Aşa cum am spus deja, preţul va fi decisiv pentru succesul acestor terminale. Iar LG a dat dovadă cu seriile anterilare L că ştie să-şi construiască o strategie sănătoasă în această direcţie. E drept, ajutată şi de operatorii de telefonie mobilă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep