HomeFeaturedFocusRalph Lauren lanseaza tricourile biometrice Polo Tech cu compresie la US Open

Ralph Lauren lanseaza tricourile biometrice Polo Tech cu compresie la US Open

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Înaintăm cu pași rapizi spre momentul în care datele despre sănătatea noastră vor fi permanent monitorizate de către diversele articole de îmbrăcăminte pe care le purtăm sau gadget-urile pe care le folosim. Odată cu US Open, Ralph Lauren a lansat colecția Polo Tech, un set de tricouri cu compresie echipate și cu senzori biometrici a căror funcționalitate este similară cu cea dată de brățările inteligente.

Senzorii sunt ascunși în tricou și inclus un accelerometru, giroscop monitor pentru bătăile inimii iar datele extrase sunt trimise către o aplicație iOS (cum era să fie un Android?!) ce va putea da informații în timp real despre activitatea efectuată, numărul de calorii arse, ritmul cardiac, respirație.

cardiogym

Teoretic informațiile astea pot să ajute atletul să își ajusteze în timp real efortul și așa să poată obține rezultate mai bune. Deși lansată la US Open, colecția Polo Tech nu va fi purtată de niciun participant la această ediție. Singurul care va face niște demonstrații cu tricoul Polo Tech cu senzori biometrici este Marcos Giron, la câteva meciuri de încălzire.

Și câțiva dintre copiii de mingi vor avea și ei tricouri, tot pentru a demonstra potențialul lor. Deocamdată doar modelele de bărbați sunt prezente în colecție, cele de femei, care necesită un croi diferit, nu au fost încă finalizate.

Mă gândesc că nu v-ați închipuit că Ralph Lauren s-a apucat să facă tricouri. NU! Ca de obicei, brandul este folosit peste produse fabricate de firme specializate, în cazul de față OMsignal, a cărui produse pot fi deja comandate contra unei sume de 199 USD pentru ca livrarea să se facă la sfârșitul anului.

Destul cu vorba. Să vedem prezentarea că merită:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep