HomeFeaturedFocusSamsung ne invita la Live Smart: 365 de moduri de a folosi...

Samsung ne invita la Live Smart: 365 de moduri de a folosi tehnologia ca sa avem o viata mai usoara

Homepage

Samsung Electronics România a pornit o campanie în care vrea să ofere utilizatorilor de tehnologie sfaturi despre cum pot să își trăiască viața SMART alături de gadget-urile preferate. Și pentru asta invită consumatorii să își spună experiența cu aparatele SMART, având șansa de a câștiga astfel de produse sub marca Samsung și poveștile lor să intre în ebook-ul realizat la finalul campaniei.

Prin intermediul campaniei „365 de moduri de a trăi SMART”, Samsung Electronics România își dorește să le ofere utilizatorilor sfaturi utile despre cum tehnologiile inteligente îi pot ajuta să se bucure de mai mult confort, distracție, eficiență și socializare. Până la finalul lunii august, utilizatorii pot contribui la lista de sfaturi de a trăi SMART înscriind în aplicația Facebook propriile moduri de a folosi tehnologia pentru a-și simplifica viața, având astfel șansa de a câștiga produse Samsung inteligente.

Dacă ați descoperit și voi beneficiile aparatelor SMART nu ezitați să vă spuneți povestea în aplicația Facebook făcută de Samsung.

Mai mult CONFORT

Activitățile zilnice consumă timp și energie, iar locuința devine mediul în care fiecare își dorește să se relaxeze și să se reîncarce cu energia necesară pentru provocările din ziua următoare. De aceea, este esențial să găsim mereu noi moduri de a folosi ceea ce tehnologia ne oferă, pentru a ne bucura de cât mai mult confort.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, Samsung a dezvoltat produse care integrează tehnologii smart menite să le simplifice viața și să le ofere confortul de care au nevoie. Astfel, aerul condiționat Samsung Triangle A3050 oferă nu doar funcții de ultimă generație și design premium, ci și control prin Wi-Fi, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-l porni sau opri chiar și atunci când nu sunt acasă, prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil. În acest fel, aerul condiționat poate fi pornit în drum spre casă, pentru ca utilizatorii să se bucure de confortul propriei locuințe și de atmosfera perfectă.

Mai mult timp pentru DISTRACȚIE

Pentru ca utilizatorii să se bucure de mai mult timp pentru distracție, tehnologia SMART dezvoltată de Samsung le vine în ajutor. Astfel, Soundbar-ul Samsung este mereu pregătit pentru a completa atmosfera de distracție, conectându-se imediat la televizor, telefon sau tabletă, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a asculta melodiile preferate. Soundbar-ul beneficiază de conexiune Wi-Fi, fiind foarte simplu pentru utilizatori să schimbe melodiile de oriunde s-ar afla în casă.

De asemenea, distracția este completată de experiența pe care Samsung Curved UHD TV le-o oferă utilizatorilor. Aceștia pot avea parte de seri petrecute alături de prieteni, vizionând un meci de fotbal și bucurându-se de atmosfera de pe stadion datorită funcției Football Mode și a curburii ecranului care le oferă impresia că se află în mijlocul acțiunii. Experiența este completată de funcția Multi Link care le permite utilizatorilor să urmărească un film și să navigheze în același timp pe internet. De asemenea, utilizatorii pot intra pe internet și pot alege melodiile preferate pentru a organiza seri de karaoke cu prietenii.

GALAXY_Tab S

 

EFICIENȚĂ pentru mai mult timp liber

Tehnologia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga timp liber cu fiecare activitate pe care o desfășoară, pentru a se bucura de activitățile pe care le îndrăgesc. Aspiratorul robot Samsung NaviBot vine în sprijinul utilizatorilor pentru a le oferi o casă curată și totodată, timp liber pentru activitățile preferate. Astfel, aspiratorul NaviBot poate face curățenie în casă în timp ce utilizatorii se bucură de o sesiune de shopping sau vizionează un film.

De asemenea, noua mașină de spălat Samsung Crystal Blue este echipată cu funcția Smart Control care le oferă utilizatorilor un mod inteligent de a controla și monitoriza de la distanță mașina de spălat, folosind o aplicație instalată pe smartphone și o conexiune de tip Wi-Fi. Astfel, aceștia pot porni ciclul de spălare când sunt la birou pentru ca atunci când ajung acasă să găsească hainele pentru următoarea zi curate, bucurându-se astfel de timpul câștigat.

SOCIALIZARE într-un mod SMART

Menținerea legăturii cu prietenii și păstrarea relației cu cei din jur este un element important în viaţa fiecăruia. Utilizatorii își doresc să împărtășească lucrurile plăcute și conținut divers cu cei dragi, iar tehnologia SMART este cea care face posibil acest lucru. Samsung dezvoltă în permanență noi tehnologii inteligente care să le permită utilizatorilor să fie în permanență conectați cu noutățile și cu cei dragi. Samsung GALAXY S5 a fost creat inspirându-se din cerințele utilizatorilor, oferindu-le posibilitatea să fie mereu conectați cu cei dragi, oriunde s-ar afla. Samsung GALAXY S5, alături de brățara inteligentă Gear 2, aduce o nouă experiență în materie de conectivitate, personalizare și control. Astfel, utilizatorii se pot bucura de mai multă libertate de mișcare fiind, în același timp, în permanență conectați, Gear 2 oferindu-le posibilitatea de a accepta sau respinge apelurile primite și vizualiza mesajele sau notificările.

De asemenea, utilizatorii se pot bucura de prezenţa celor dragi prin intermediul Skype direct pe televizor, cu Smart TV-urile Samsung.

Pentru ca distribuirea imaginilor către prieteni să fie mult mai simplă și rapidă, Samsung NX30 integrează tehnologia smart funcțiile NFC și Wi-Fi ale NX30 ce oferă conectivitate de ultimă generație. Funcția Tag & Go le permite utilizatorilor să împărtășească fotografiile printr-o simplă atingere, conectând NX30 cu smartphone-uri și tablete care dispun de funcția NFC.

Mai sunt câteva zile până la sfârșitul lunii august. Folosiți-le pentru a vă spune viziunea, experiența într-o poveste SMART.

eBook

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep