HomeGames ArenaShadow Realms: The Secret World of Dungeonland

Shadow Realms: The Secret World of Dungeonland

Bioware a dezvăluit în cele din urmă care era treaba cu toate acele trailere micuțe pe care ni le tot trimitea tuturor prin e-mail. Compania anunță că studioul din Austin lucrează la Shadow Realms și că îl va lansa spre finalul anului 2015 pentru PC.

Ce este Shadow Realms? Este cam ceea ce se întâmplă când combini The Secret World cu Dungeonland. Vei fi unul din patru jucători ce colaborează pentru a înfrânge un al cincilea, care în loc să controleze un personaj normal, mânuiește puterea unui  Shadowlord, o creatură capabilă să controleze mediul înconjurător, pentru opri progresia eroilor.

Vor fi șase clase disponibile, ca: războinic, asasin, vrăjitor, cleric, um.. pădurar… pribeag… Norzdom și un alt vrăjitor mai supărat. Partea de The Secret World vine de la faptul că jocul este plasat în lumea reală, în prezent, arsenalul incluzând arme de foc, pe lângă puteri speciale pe care personajele le primesc fără voia lor, dar nu de la albine. Mai are și o direcție artistică oarecum identică, și foarte mult supranatural.

Shadow Realms va fi alimentat de motorul Frostbite, este descris ca fiind episodic, iar înscrierile pentru Alpha Test sunt disponibile aici.

Important este că Bioware revine la conceptul cel mai bun al lui Neverwinter Nights. Chiar dacă le-a luat 11 ani să se prindă că era o idee bună și poate că ar putea să încerce din nou să facă o experiență la care un jucător este geniul malefic din spatele cortinei, nu talentul lor inept de a spune o poveste coezivă.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep