HomeFeaturedFocusSharp iese cu modelele noi de telefoane din Japonia

Sharp iese cu modelele noi de telefoane din Japonia

Acum două zile Sharp a părut să rupă gura târgului cu două modele noi de smartphone din seria Aquos. Și prin specificații, dar mai ales prin design-ul care scotea foarte bine în evidență display-ul prin lipsa marginilor. Este vorba despre Sharp Aquos Crystal X și fratele său mai slăbuț, Aquos Crystal. Cel mai potent dintre telefoane, modelul X, ieșea în evidență prin ecranul de 5,5 inchi și 1080p, chipset-ul Snapdragon 801 (quad-core la 2,3 GHz) și memoria RAM de 2 GB. O combinație mai mult decât decentă, care cu siguranță își face bine treaba, completată fiind de o stocare internă de 32 GB și de un acumulator de 2610 mAh.

sharp_aquos_cristal_x

Fratele mai sărac dispunea de un ecran de doar 5 inchi și 720p, un chipset Snapdragon 400 cu patru nuclee tactate la 1,2 GHz, o memorie RAM de 1,5 GB și stocare internă de 8 GB. Bateria are 2040 mAh. Păstrează aspectul fizic cu margini foarte subțiri al fratelui său și dispune de tehnologie Harmon Kardon. Un Android 4.4.2 și camere de 8 și de 1,2 megapixeli completează peisajul tehnic.

sharp_aquos_cristal

Ca multe alte modele de la Sharp, erau șanse mari ca aceste două terminale să fie dedicate exclusiv pieței nipone. Iată totuși că modelul Aquos Crystal ajunge și în Statele Unite, prin intermediul Verizon. Partea și mai interesantă este dată de prețul său. 239 de dolar fără nici un fel de contract, sau rate de 10 dolari pe doi ani, de asemenea fără conectare, mă fac să afirm că mi-aș dori ca Sharp să țintească și alte piețe. Mai europene, dacă se poate!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep