HomeFeaturedFocusUrmatorul Windows RT va fi METRO only!

Urmatorul Windows RT va fi METRO only!

Windows METRO

Se pare că odată cu apropierea de prezentare pentru versiunile intermediare de Windows 9 primim și ceva informații despre Windows RT, actualul Windows 8.1 ce rulează pe aparate ARM. Dacă până acum exista interfața duală – clasică și cea METRO, probabil că odată cu Windows 9 RT interfața desktop clasic o să dispară. Rămâne doar cea METRO (MODERN UI)  pe sistemele ce rulează cu procesoare ARM, ceea ce înseamnă că acestea își vor disputa piața de tablete touch alături de iPad și produsele Android.

Oricum în momentul de față numărul aplicațiilor terțe care rulează în interfața desktop clasic de pe Windows RT este infim așa că singura modificare va fi cea legată de suita Office pe care Microsoft o aduce ca și argument de vânzare: pe o tabletă Windows RT ai și Word, Excel, Outlook exact la fel ca pe un PC normal. Mă gândesc că dacă zvonul e adevărat, atunci toată suita Office pe Windows RT va avea aplicații dedicate METRO, făcute să funcționeze exclusiv touch. În momentul actual doar OneNote are această facilitate – nu uitați că Microsoft a arătat frânturi din Office METRO la BUILD.

O altă schimbare importantă ar putea fi legată de generația a doua a interfeței METRO. Sunt foarte curios cum arată, cum merge ȘI DACĂ schimbările vor veni și pe actualele tablete Windows RT. În stilul Microsoft, sunt șanse mari SĂ nu se întâmple asta.

via myce

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep