HomeFeaturedFocusBlackBerry Passport are pret oficial

BlackBerry Passport are pret oficial

Mai oficial decât o afirmație venită chiar din gura buclucașului CEO al companiei, John Chen, nici că se putea. Și dacă tot ne-a prezentat prețul atipicului terminal care va intra chiar de mâine în Statele Unite, omul nostru nu a ratat ocazia să înțepe puțin competiția. Nu numai prin prisma prețului, care este evident mai mic, 599 dolari peste ocean, dar și prin alte argumente, ca autonomia (ocazie cu care am aflat și de acumulatorul de 3450 mAh) sau dimensiunea ecranului. Nu este prima dată când BlackBerry își compară viitorul flagship cu telefoanele concurenței și, trebuie să admit, îmi place această agresivitate a lor.

John Chen pare foarte atașat de BlackBerry Passport, având în vedere că de fiecare dată a ținut să dezvăluie personal detalii despre acest smartphone (un altul nou este dat de memoria internă, care va fi de 32 GB). Este un pariu riscant, dar pe care omul are curaj să și-l asume.

Revenind la detaliile comerciale, pentru că de specificațiile telefonului ne-am ocupat deja, cel puțin parțial, se pare că la nici două săptămâni de la lansarea de mâine, mai multe piețe asiatice vor avea privilegiul să vândă acest smartphone. Nici o vorbă încă despre Europa, dar sunt convins că va urma în lista canadienilor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep