HomeFeaturedFocusCe este programul Windows Insider

Ce este programul Windows Insider

image

Odată cu anunțul legat de Windows 10 Technical Preview Microsoft a anunțat în seara aceasta și că pornește programul Windows Insider. Ce este acest program, pe înțelesul tuturor?

După cum a spus și Joe Belfiore, Windows Insider este un program în care vor putea intra utilizatorii entuziaști de Windows, gata să încerce noul sistem de operare, cu tot cu multe funcționalități incomplet implementate, bug-uri și funcții care încă nu sunt gata.

Cine e interesat poate să se înscrie în program pe http://preview.windows.com și dacă va fi admis, va avea acces rapid la cele mai noi build-uri de Windows 10, cele mai noi funcții și update-uri mai dese.

În schimb, cei admiși în Windows Insider vor avea posibilitatea să raporteze toate erorile/bug-urile/sugestiile către Microsoft folosindu-se de o aplicație dedicată Windows Insider.

Recomandarea clară este că cei ce vor să folosească Windows 10 Technical Preview să conștientizeze că e vorba despre o versiune de test, cu încă (multe) erori și ar fi bine să o utilizeze pe un al doilea sistem.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep