HomeFeaturedFocusCerere mare pentru Moto 360

Cerere mare pentru Moto 360

De bine ce am vorbit despre obiceiurile nesănătoare ale lui Xiaomi, flash-sale mai exact, dar și despre intrarea unor noi jucători pe piața de smartwatch, Intel cu Fossil și al lor parteneriat pentru dezvoltarea unui produs pe acest segment, iată că venim și cu o veste care le cam combină pe cele două. Mai exact, deși au trecut doar trei zile de la punerea în vânzare a lui Moto 360, deja telefonul este sold-out.

Iar acest lucru s-a întâmplat doar la câteva ore de la punerea propriu-zisă în vânzare. Sincer, consider că era de așteptat acest lucru, având în vedere că ceasul a făcut o impresie foarte bună în momentul anunțării sale oficiale. Și, având în vedere că vânzarea s-a făcut doar prin intermediul Google Play Store și al website-ului Motorola, cred că nici stocul nu a fost unul fantastic. Dacă era, probabil că s-ar fi lăudat și Motorola, la fel ca Xiaomi.

Sper ca această primă experiență să le dea aripi celor de la Motorola și să-i îndemne să atace cât mai multe piețe. Produsul lor este dorit și, cel puțin deocamdată, are o mare șansă de a face cifre de vânzări. Însă concurența este acerbă pe această piață și se va mai ascuți în viitor, așa că orice zi în plus contează.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep