HomeFeaturedFocusConcept: cum ar putea arata urmatorul HTC One M9

Concept: cum ar putea arata urmatorul HTC One M9

htc-one-m9-concept-design

Ashik Empro s-a gândit că poate să ofere celor de la HTC câteva idei legate de cum ar putea arăta următorul membru al familiei One, adică M9. Din leak-urile de până acum bănuim că One M9 ar putea fi construit cu un procesor quad-core la 2.5 GHz Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB RAM un salt major față de One M8.

one m9_1

Empro merge pe ideea că One M9 ar putea avea un display mai mare, adică de 5.2 inci cu o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli – ceea ce până la urmă nu e deloc exagerat. Pentru stocare să se meargă cu o combinație de 16/32/64GB, o cameră de 13MP cu Optical Image Stabilization (OIS), plus un sistem de 8 MP Duo camera și una de 5 MP frontală, o baterie de 3200 mAh.

one m9_2

Probabil că One M9 va ieși pe piață abia în prima parte a anului viitor, împreună cu M9 Prime, o variantă premium a lui M9.

Tot pe baza unor leakuri ale evleaks, One M9 Prime (fost M8 Prime) ar trebui să fie rezistent la apă, să fie construit dintr-un material mai de calitate (aluminiu și silicon lichid) plus o configurație mai puternică.

Conceptul e fain și merită urmărit indiferent dacă seamănă sau nu cu varianta finală:

via Empro

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep