HomeGames ArenaHeroes of the Storm, se apropie de Beta

Heroes of the Storm, se apropie de Beta

Faza de testare tehnologică Alpha a lui Heroes of the Storm se apropie de final. Începând de astăzi, magazinul virtual al jocului va fi dezactivat, toți eroii fiind disponibili gratuit pentru toată lumea. Nu veți mai putea cumpăra nimic, puteți încerca ce combinații vreți de eroi și ponei.

Apoi, săptămâna viitoare, Heroes of the Storm va fi scos din funcțiune pentru o perioadă de întreținere prelungită, ce va dura până pe la mijlocul lunii octombrie. Când Heroes of the Storm va reveni, tot progresul vostru va fi resetat și va trebui să deblocați din nou toate abilitățile eroilor și toate personajele și toți poneii și toate înfățișările. Poate măcar s-au răzgândit în privința progresiei, și abilitățile sunt acum disponibile din start.

Cei care au cheltuit bani până acum pe joc nu au motive de teamă, vor fi returnate toate cheltuielile în portofelul lor de Battle.net. De asemenea, după revenirea jocului veți fi repartizați în locația voastră geografică, așa că nu veți mai putea juca cu oameni din alte regiuni, chiar dacă i-ați avut în lista voastră de prieteni.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep