HomeFeaturedFocusNoul Moto X anuntat oficial

Noul Moto X anuntat oficial

Noul flagship al celor de la Motorola, anunțat oficial la IFA, se numește la fel ca predecesorul său. Se pare că moda lansată de HTC cu al său One e pe cale să prindă. Oricum, o consider o alegere mult mai fericită decît vehiculatul în speculații Moto X+1.

Partea și mai frumoasă cu noul Moto X este că va veni la același preț cu predecesorul său. Cel puțin versiunea de 16 GB va costa 499 de dolari în Statele Unite. Varianta cu stocare internă de 32 GB va costa cu 50 de dolari în plus. Nu există însă nici un risc de a le încurca, pentru că noul Moto G vine cu un aspect fizic împrospătat mai ales de marginile metalice.

Din punct de vedere tehnic, ambele variante cu memoriile interne amintite mai sus, de 16 și de 32 de GB, vin echipate cu chipset Qualcomm Snapdragon 801, quad-core la 2,5 GHz cu GPU Adreno 330 și 2 GB de memorie RAM. Toate ascunse în spatele unui ecran AMOLED de 5,2 inchi și 1080p. O cameră principală de 13 megapixeli, un acumulator de 2300 mAh și un Android 4.4 completează detaliile tehnice, iar câteva funcții speciale, cum ar fi comenzi vocale și interpretare a gesturilor prin senzorii infra-roșu din partea frontală a telefonului pun cireașa pe tort.

Disponibil încă din această lună pe anumite piețe, inclusiv europene, noul Moto X se va bucura de câteva accesorii dedicate. Să sperăm că ne vom putea și noi bucura de el cât de curând.

via GSM Arena

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep