HomeGames ArenaPovestea din League of Legends se schimba

Povestea din League of Legends se schimba

Mai țineți minte prin martie, când Tom Abernathy, narative lead designer la Riot, a declarat că povestea nu contează? Eh, cineva care lucrează la League of Legends pare să se fi răzgândit. Compania anunță că tot ce știați până acum despre League of Legends, povestea sa, personajele sale, locații, concepte, mitologie, totul, absolut totul, s-a dus naibii. Nu mai contează că Morgana era sora exilată a lui Kayle, nu mai contează că Volibear și Zilean sunt inamici de moarte, pentru că vor rescrie fiecare lucru.

Povestea, personajele, evenimentele, mitologia, conceptele, fiecare aspect al jocului va fi refăcut, deoarece Riot a ajuns la concluzia că povestea ce era în loc reprezenta un blocaj creativ. Noua poveste nu a fost dezvăluită încă, dar nu va mai include Summoners, Câmpurile Justiției și alte născociri despre care 95% din jucătorii de LoL nu erau conștienți. La nivel mecanic, jocul nu se va schimba, doar că nu vor mai fi referințe la invocatori, practic rolul tău din joc, ce anterior era reprezentate de ăia îmbrăcați în robe mov din primul trailer cinematic.

Având frâu liber de aici încolo, vă puteți aștepta ca jocul să capete noi eroi din ce în ce mai puțini nevoiți să explice ce caută acolo sau de ce arată în acel hal. De asemenea, nu va mai trebui să vă stresați pentru a vă da seama ce este in Freljord.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep