HomeGames ArenaResident Evil Revelations 2 vine in episoade

Resident Evil Revelations 2 vine in episoade

Câteva detalii au fost dezvăluite despre noul Resident Evil, cel care nu este groaznic. Contrar a ceea ce am spus anterior, din cauza unei lipse de informații, Claire nu este exclusă din distribuție, dimpotrivă, este în centrul atenției. Alături de ea va fi Moira Burton, fiica lui Barry. Da, acel Barry. Barry „era să fii in Jill Sandwitch” Burton.

Jocul va fi episodic, vândut la prețul de 6 euro per episod sau 25 de dolari cu totul, fiecare porțiune oferind câteva ore de gameplay și un final dramatic. Acțiunea se va petrece într-un centru de detenție abandonat de pe o insulă pustie (dacă nu pui zombies la socoteală), dar va oferi o varietate de locații, din moment ce inevitabil cineva a construi o bază militară-științifică sub insulă, iar sub asta probabil se află niște peșteri infectate, și posibil un portal către iad. Sau ăla era Diablo.

Resident Evil Revelations 2 va fi lansat pentru cam tot în afară de consolele Nintendo pe la începutul anului viitor. Vă propun să ne delectăm cu un trailer nou-nouț, proaspăt lansat.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep