HomeGames ArenaSa fie testoase!!!

Sa fie testoase!!!

V-am spus vreodată că Țestoasele Ninja sunt grozave? Păcat că nu s-a mai făcut nici un film pentru serie de vreo 20 de ani. Dar s-au făcut jocuri. Ultimul dintre ele poate că n-a fost excepțional, dar tot avea lupte mai bune decât acel joc pe care nu-l mai țin minte. Însă la orizont se află ceva nou, ceva cu potențial, ceva făcut de oameni cu experiență amplă în domeniu, de care tot mă rog să pună mâna pe drepturile pentru Bad Dudes. WayForward Games, creatori ai lui Double Dragon Neon(ce a fost al naibii de bun), lucrează acum la un joc despre Țestoasele Ninja!

Plasat în cronologia serialului animat nou (care este bun, dar nu prea se compară cu cel din 2003), Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze vă permite să explorați într-o manieră neliniară atât New York, cât și Dimensiunea X, controlând alternativ, prin apăsarea unui buton, toate cele patru țestoase.

Jocul va încuraja explorarea și gândirea creativă, dar, pe moment, nu va încuraja tastatura. Inițial, Danger of the Ooze va fi lanst pentru Xbox 360, PS3 și 3DS spre finalul acestui an, dar având în vedere că majoritatea jocurilor produse de către Wayforward Games s-au scurs pe PC, poate și țestoasele vor face pasul.

Țestoase!

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep