HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Mega 2 confirmat semi-oficial

Samsung Galaxy Mega 2 confirmat semi-oficial

Adică fără vre-un comunicat de presă, ca să nu mai vorbim de eveniment de lansare, dar publicat pe un site de-al producătorului coreean. Și uite că aveau cu ce să iasă în față ca să mai fure din lumina reflectoarelor care cade pe Apple zilele acestea, am râs de ei aproximativ degeaba. Bine, nu se compară Germania cu Thailanda și nici Galaxy S5 cu Galaxy Mega 2.

Phabletul care a fost listat pe site-ul Samsung din această țară propune un display de 6 inchi și 720p rezoluție, un procesor quad-core de 1,5 GHz, un Exynos 4415 de-al casei, o memorie RAM de 1,5 GB și stocare internă de 16 GB cu posibilități de extindere prin microSD cu încă 64 GB, camere de 8 și de 2,1 megapixeli, acumulator de 2800 mAh, LTE și un Android 4.4.4 KitKat.

Ca de obicei pentru țările asiatice, este disponibilă și o versiune dual-SIM. Iar prețul este, deocamdată, o necunoscută, speculațiile dându-l ca situându-se în jurul sumei de 450 de dolari. Care îmi pare cam mare pentru configurația etalată. Sincer, cred că va mai dura o vreme până îl vom vedea și mai aproape de noi, geografic vorbind, iar la acest preț, translatat la Europa, nu îl văd să fie vre-un hit!

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep