HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note 4 anuntat oficial

Samsung Galaxy Note 4 anuntat oficial

Mult așteptatul telefon al IFA 2014 a fost dezvăluit de către coreeni. Galaxy Note 4 propune un ecran la aceeași dimensiune de 5,7 inchi, dar de această dată la rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli). Display-ul este un Super AMOLED protejat de2.5D Gorilla Glass 3, o denumire științifică rău. Așa cum s-a speculat de ceva vreme, există două versiuni, ambele cu suport LTE, una cu chipset Snapdragon 805 (quad-core la 2,7 GHz) și una cu chipset Exynos 5433 (octa-core cu patru nuclee la 1,9 GHz și patru nuclee la 1,3 GHz).

Ambele vin cu stocare internă de 32 de GB, memorie RAM de 3 GB și slot microSD care suportă până la 64 de GB, camere de 16 și de 3,7 megapixeli, acumulator de 3220 mAh, Android 4.4 și celebrul S Pen stylus care atrage după el și grămada de funcții dedicate. De asemenea, vor fi disponibile mai multe variante de culoare, cu nume extrem de artistice: Frosted White, Charcoal Black, Bronze Gold și Blossom Pink. Plus o versiune mai specială și exclusivistă, acoperită cu cristale Swarovski, că tot le-am pomenit mai devreme.

Din punct de vedere fizic, nu par să existe mari diferențe între Note 4 și generația mai veche, Samsung Galaxy Note 3.

samsung galaxy note 4

Prea multe detalii legate de disponibilitatea sa nu au fost făcute publice la evenimentul de lansare, doar luna Octombrie fiind vehiculată ca dată de punere în vânzare. Probabil că în zilele următoare vor urma mai multe detalii oficiale pe marginea acestui subiect.

via GSM Arena

7 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep