HomeFeaturedFocusSony a anuntat la IFA Xperia Z3, Xperia Z3 Compact si Xperia...

Sony a anuntat la IFA Xperia Z3, Xperia Z3 Compact si Xperia E3

Ieri a fost o zi tare agitată în capitala mondială a tehnologiei pentru câteva zile, Berlin. În cadrul IFA și-au făcut apariția o pleiadă de device-uri care de care mai atractive, astfel că nici nu am reușit să acoperim toate subiectele. Și cum Samsung Galaxy Note 4 și fratele său cu ecran mai șmecher, Galaxy Note Edge, au cam ținut capu de afiș și și-au primit porția de atenție, ia să ne îndreptăm puțin privirea și spre produsele arătate de Sony.

Și mergem dincolo de Sony SmartWatch 3 și de SmartBand Talk, direct în lumea telefoanelor. Acolo unde Xperia Z3 și-a cam dezvăluit în leak-uri toate secretele. În ritmul promis de către japonezi, cu două telefoane vârf de gamă lansate pe an, flagship-ul Sony Xperia Z3 vine la șase luni după predecesorul său. Și tocmai datorită acestei distanțe scurte, nu prea poate uimi cu prea multe diferențe. Exact ca în scurgerea de ieri, telefonul propune:

un display IPS de 5,2 inchi și 1080p, cu tehnologia Triluminos, o cameră de 20 megapixeli, un chipset Snapdragon 801, quad-core la 2,5 GHz asezonat cu o memorie RAM de 3 GB, un acumulator de 3100 mAh, stocare internă de 16 GB, certificările devenite deja un standard pentru Sony, legate de rezistența la apă și praf, conectivitate NFC și o paletă destul de lărguță de culori disponibile.

Aspectul fizic este destul de asemănător cu al predecesorului, cu mici ajustări la dimensiune și greutate.

xperia z3 vs xperia z3 compact oficial

Xperia Z3 Compact respectă politica Sony și umblă destul de timid la configurație. Un display de 4,6 inchi și 720p, o baterie de 2600 mAh și o memorie RAM de 2 GB. Dacă nu umblau la asta, erau chiar tari. Mai ales că restul specificațiilor se păstrează exact ca la Xperia Z3.

xperia e3 oficial

Există și o variantă mai prietenoasă cu buzunarele, știut fiind că Sony nu se vinde chiar ieftin. Este vorba despre Xperia E3. Și, dată fiind configurația sa, ar trebui să fie tare prietenos. Spun asta pentru că E3 vine cu un ecran de 4,5 inchi și 480 x 854 pixeli, un procesor quad-core de 1,2 GHz, camere de 5 și de 1,3 megapixeli, memorii de 1 GB RAM și 4 GB stocare internă și un acumulator de 2330 mAh.

Deși nu au fost anunțate în cadrul evenimentului, detaliile comerciale au început să apară. Se pare că Xperia Z3 va avea în Europa prețuri între 649 și 699 euro. Z3 Compact are un preț mai constant, de 499 euro. Însă lipsesc datele la care vor fi disponibile aceste telefoane.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep